61,774,948 maaltijden voorzien in 2019
en English
X

Local Hunger Fighter: Huey Harris, Teamleider vrijwilligers

//, vrijwilliger, Vrijwilligers//Local Hunger Fighter: Huey Harris, Teamleider vrijwilligers

Local Hunger Fighter: Huey Harris, Teamleider vrijwilligers

"Local Hunger Fighters" is een serie die onze geweldige vrijwilligers, gemeenschapspartners en donoren belicht die helpen het bewustzijn van honger in onze gemeenschap te vergroten en mensen te motiveren om mee te doen.

Huey (links) op Hawaï ... of is hij net bij onze 2018 Pastubeschikking Luncheon's Photobooth?

Deze maand heeft onze vrijwilligerscoördinator Sam Re en directeur van vrijwilligersdiensten Diane Zapata Huey Harris, een vrijwilliger teamleider in ons BING Center in San Carlos, genomineerd. Huey werd geboren in San Jose en was 32 jaar loodgieter. Hij is de oudste van 10 broers en zussen en heeft twee zonen en een kleinzoon. Na zijn pensionering besloot hij iets van zijn bucketlist af te vinken: iets doen om anderen te helpen. Dat is hoe hij vrijwilligerswerk begon te doen bij Second Harvest. Hij heeft zich nu de afgelopen 7-jaren elke maandag en woensdag bij ons aangemeld en beschouwt het als zijn tweede gezin en een belangrijk deel van zijn leven.

“Huey heeft de beslissing genomen nadat hij zich terugtrekt om terug te geven aan onze gemeenschap. Hij houdt van wat we doen en hij is erg gepassioneerd om voedsel naar onze mensen te brengen. Ik leun veel op hem omdat het hier voornamelijk om een ​​man gaat en hij is altijd klaar, bereid en in staat om die minder bedeelden te helpen ”, zegt Sam Re, coördinator van de tweede oogst voor vrijwilligerswerk.

Hoe bent u betrokken geraakt bij Second Harvest?

Toen ik nog aan het werk was, waren mijn twee kinderen en mijn vrouw vrijwilliger bij Second Harvest. Mijn vrouw met haar bedrijf en mijn twee kinderen omdat ze behoefte hadden aan gemeenschapsdienst voor hun school. Ze zeiden altijd goede dingen over de voedselbank toen ze thuis kwamen na vrijwilligerswerk.

Nadat ik met pensioen ging, omdat vrijwilligerswerk op mijn verlanglijstje stond, besloot ik het zelf te proberen. Ik vond het zo leuk. Alle mensen die ik ontmoette waren erg aardig en binnen een jaar werd ik een teamleider! Toen kwam ik er echt in - ik vond het leuk om verantwoordelijkheden te hebben.

Als een vrijwillige teamleider, zorg ik ervoor dat alle vrijwilligers alles hebben wat ze nodig hebben om hun taken uit te voeren en alle vragen die ze over de voedselbank kunnen hebben, beantwoorden. Vandaag heb ik echt het gevoel dat Second Harvest mijn leven compleet maakt.

Wat inspireert je om honger te bestrijden?

Honger zien. Ik vertel altijd iedereen die misschien hulp nodig heeft over de voedselbank. Elke dag draag ik mijn groene Second Harvest Volunteer-armband (die je op de foto's kunt zien!), En ik trek hem alleen uit als mijn kleinzoon ermee wil spelen! Mensen vragen me altijd naar mijn armband. Ik ken ook sommige mensen die hulp nodig hebben, maar die misschien te trots zijn om te komen, en ik probeer ze anders te overtuigen.

Ik geloof dat we echt vooruitgang boeken in de strijd tegen de honger en dat verwarmt me vanbinnen.

Waarom doe je vrijwilligerswerk?

Ik ben oud! Wat zou ik doen als ik geen vrijwilligerswerk zou doen? (Lacht)

Ik doe vrijwilligerswerk, regen of glans, en ik ben echt betrokken bij deze missie om honger te bestrijden. Bij de voedselbank zijn we één grote familie allemaal op dezelfde pagina: mensen voeden. De vrijwilligers met wie ik samenwerk bieden onvoorwaardelijke hulp. Ze klagen nooit over wat ze doen.

Vrijwilligerswerk is zeer de moeite waard. Het is stressvrij en ik denk dat het gezondheidsvoordelen biedt. Het is een zeer positieve ervaring om iemand te kunnen helpen. Ik kan naar huis gaan en 's nachts goed slapen.

Tijdens mijn carrière als loodgieter werkte ik voor veel bedrijven die vrijwilligerswerk doen bij Second Harvest, en dit geeft me gespreksonderwerpen.

Huey (links) met personeel van Second Harvest bij het 2018 Vrijwilligers Waardering Lunch

Wat is je beste herinnering met Second Harvest?

Ik weet niet welke ik moet kiezen, ik heb er te veel! (lacht) Waarschijnlijk het eerste wat we hadden met vrijwilligers bij BING. We doen dit één keer per jaar, elk jaar, meestal in november of december. Iedereen brengt een gerecht. Medewerkers zijn ook uitgenodigd. Ik geniet ervan dat we er allemaal voor elkaar zijn.

Ik heb ook genoten van de Hawaiiaanse thema-lunchmiddag dit jaar: goede mensen, goed eten en geweldige photobooth!

Huey (in het midden) bij de 2018 Pastime Appreciation Luncheon

Bedankt Huey dat je een lokale hongerjager bent en ons allemaal hebt geïnspireerd!

By |2018-05-30T17:24:34+00:00Kan 30th, 2018|lokale hongerjagers, vrijwilliger, Vrijwilligers|