61,774,948 maaltijden voorzien in 2019
en English
X

Missie: Mogelijk - Larissa Barrows

//, vrijwilliger, Vrijwilligers//Missie: Mogelijk - Larissa Barrows

Missie: Mogelijk - Larissa Barrows

"Mission: Possible" richt zich op onze vrijwilligers, zonder wie onze missie om een ​​hongervrije gemeenschap te creëren onmogelijk zou zijn!

Deze maand spraken we met Larissa Barrows, een ervaren vrijwilliger in Food Sourcing and Inventory.

Larissa Barrows, Second Harvest geschoolde vrijwilliger

Larissa, vertel eens wat over jezelf.

Ik kom oorspronkelijk uit Dallas, Texas. Ik ben jaren geleden verhuisd naar Santa Clara County via 20 als gevolg van een overdracht van bedrijfsopdrachten. Mijn man en ik hielden echt van het gebied, dus we bleven om ons huis hier te maken.

Wat inspireerde je om vrijwilligerswerk te doen bij Second Harvest?

Ik werkte voor een groot technologiebedrijf als Senior Finance Manager. Over 10 jaar geleden verliet ik de bedrijfswereld om mijn kinderen en pleegkinderen op te voeden. Ik ben altijd betrokken geweest bij de gemeenschapsdienst. Dit was een waarde die ik al vroeg van mijn ouders leerde.

Toen mijn jongste kind naar de universiteit ging, besloot ik dat ik mijn boekhoudkundige en financiële vaardigheden wilde gebruiken voor een non-profitorganisatie. Ik steun echt het werk dat de Voedselbank doet om de honger in onze gemeenschap te bestrijden.

Welke impact heb je bij de Voedselbank?

Ik werk in Food Sourcing aan het Grocery Rescue-programma. Grocery Rescue is een programma waarbij de Voedselbank het ophalen van voedselschenkingen regelt bij onze lokale kruidenierswinkels. Donaties kunnen worden opgehaald door onze gekoelde vrachtwagens of door onze geautoriseerde partnerbureaus. Ik ben verantwoordelijk voor het analyseren van de giften van de kruidenierswinkel en het opvolgen van de donaties om ervoor te zorgen dat de donaties correct worden ontvangen. Het programma is een manier waarop de voedselbank voedzame voeding voor degenen die het nodig hebben, krijgt.

Je beste advies voor anderen die op zoek zijn als vrijwilliger?

Zoek eerst een organisatie waarvan de missie u aanspreekt en zoek vervolgens naar een kans die overeenkomt met uw vaardigheden. Het is geweldig als u een organisatie vindt waar u denkt dat u fit bent en zij waarderen uw bijdrage.

Hoe zou u ten slotte uw ervaring met vrijwilligerswerk bij Second Harvest beschrijven?

Second Harvest is een van de best georganiseerde, goed beheerde non-profitorganisaties waarmee ik me heb aangemeld. Het personeel is professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Het team heeft me erg welkom laten voelen. Ik vind het leuk om hier vrijwilligerswerk te doen omdat ik weet dat ik een verschil maak in de gemeenschap.

Larissa, we zijn zo dankbaar voor alles wat je doet. Bedankt voor uw steun en inzet voor Second Harvest!

By |2018-08-15T17:21:51+00:00Augustus 15th, 2018|Onmogelijke missie, vrijwilliger, Vrijwilligers|