61,774,948 maaltijden voorzien in 2019
en English
X

Mission Possible: Miss Asian North America

//, Onmogelijke missie//Mission Possible: Miss Asian North America

Mission Possible: Miss Asian North America

"Mission: Possible" richt zich op onze vrijwilligers, zonder wie onze missie om een ​​hongervrije gemeenschap te creëren onmogelijk zou zijn!

Deze maand praatten we met Stephanie Wong, Miss Asian North America 2018. Stephanie werkt in technologie, spreekt op conferenties en vrijwilligers bij veel non-profit organisaties, waaronder Second Harvest. We wilden meer over haar leren!

Stephanie, vertel ons over jezelf.

Hoi! Ik ben Stephanie Wong! Ik ben geboren en opgegroeid in de Bay Area. Ik ging naar school aan de UCLA en nu werk ik in tech. Mijn hobby's zijn verschillende soorten dans. Ik heb al meer dan 10 jaren ballet gedaan! Ik beoefen ook andere stijlen zoals competitieve hiphop, aerial dance en Brazilian Samba. Ik ben Miss Asian North America 2018 en ben zeer verheugd om via deze rol met veel organisaties in onze gemeenschap samen te werken.

Vertel ons over uw Miss Asian Noord-Amerika verkiezing ervaring. Hoe voelde je je na het winnen?

De Miss Aziatische Noord-Amerikaanse verkiezingstaak heeft tot doel een platform te bieden om leiderschap, cultureel bewustzijn, gezond leven en onderwijs onder jonge Aziatisch-Amerikaanse vrouwen in Noord-Amerika te bevorderen. Deze op de beurs gebaseerde verkiezing hoopt de Aziatisch-Amerikaanse cultuur te verheffen door de persoonlijke en humanitaire doelen van de afgevaardigden te demonstreren, evenals hun algemene essentie van intellect, talent en schoonheid.

Het evenement vindt plaats in Las Vegas en wordt mogelijk gemaakt door geweldige vrijwilligers, sponsors en lokale bedrijven. Ik ken de grondlegger van de verkiezing nu al een paar jaar. We zijn beiden gekroond tot Miss Chinatown USA. Ik had de rol in 2016 en de oprichter van Miss Asian North America, Annie, won een paar jaar eerder de titel. Ik was opgewonden dat Annie haar eigen organisatie was begonnen, en het was een grote eer voor mij om te winnen!

Ik heb een geweldige tijd gehad om zoveel getalenteerde vrouwen te ontmoeten met verschillende levensverhalen. Ik hield ook van het uitvoeren van Braziliaanse Samba op het podium.

Mijn platform is een vrouw in de technologie, en dit is een reden waarom ik echt gepassioneerd ben. Ik wil gelijke kansen voor vrouwen in technologie aanmoedigen, vooral in het hogere management. Ik heb veel technische evenementen bijgewoond en zoveel talent gezien, maar deze vaardigheid wordt niet beloond in de branche.

Wat inspireerde je om vrijwilliger te worden bij Second Harvest?

Ik werkte vroeger bij Oracle en een van onze off-site teambuildingevenementen vond plaats in het San Carlos-centrum van Second Harvest. We organiseerden ingeblikt voedsel en in slechts een paar uur gingen we door meer dan 3,000-blikken. Het personeel van Second Harvest was erg vriendelijk, de instructies waren heel duidelijk en ik vond het geweldig dat ze de tijd namen om uit te leggen welke impact ons vrijwilligerswerk zou hebben.

Ik heb zo'n geweldige tijd gehad dat ik besloot om alleen terug te komen. Toen ik in augustus in de Cypress-locatie in San Jose aankwam, sorteerden we maïs en maakten we dozen!

Vrijwilligerswerk bij Second Harvest is gemakkelijk in de omgang en heeft een blijvende impact, dus ik moedig iedereen aan om het te doen!

Waarom denk je dat het belangrijk is om honger te bestrijden?

Honger is een stille pandemie die zoveel mensen in onze gemeenschap treft, zelfs hier in Silicon Valley. Het gaat hand in hand met mijn platform van vrouwen in technologie: geen voedzaam eten zal de opvoeding van kinderen beïnvloeden, waardoor ze niet hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Ik geloof dat het belangrijk is om terug te geven als je in staat bent om het te doen. Vrijwilligerswerk leert je mededogen en het is een geweldig gevoel om iemand anders te helpen. Kom naar Second Harvest - ze verwelkomen je met open armen!

Bedankt Stephanie voor alles wat je doet!

By |2019-12-10T22:20:22+00:00Oktober 2nd, 2018|lokale hongerjagers, Onmogelijke missie|