61,774,948 maaltijden voorzien in 2019
en English
X

Missie: Mogelijk - Hayley

//, vrijwilliger, Vrijwilligers//Missie: Mogelijk - Hayley

Missie: Mogelijk - Hayley

"Mission: Possible" richt zich op onze vrijwilligers, zonder wie onze missie om een ​​hongervrije gemeenschap te creëren onmogelijk zou zijn!

Hayley is een student van de universiteit van Santa Clara en een van de geweldige vrijwilligers voor het sorteren van voedsel in ons Cypress Center in San Jose. Ze is sinds juni drie dagen per week vrijwilligerswerk aan het doen. We waren onder de indruk van haar verlangen om de gemeenschap te helpen en wilden meer leren.

Hayley op een voedseltype van Second Harvest

Hayley, vertel ons over jezelf.

Ik ben opgegroeid in het East Bay-gebied. Ik ben momenteel een student aan de universiteit van Santa Clara, met een studiokunstenaar in de pre-medische richting. Ik hou van kunst: het is leuk en ontspannend! Ik wil later een dokter worden.

Waarom doe je vrijwilligerswerk?

Sociale rechtvaardigheid is belangrijk voor mij. Ik wilde helpen in de zomer omdat ik veel vrije tijd heb. Ik ging online en ontdekte de voedselsoorten bij Second Harvest. Ik ben ook vrijwilliger voor een naschoolse opleiding met een basisschool.

Waarom meld je je aan bij Second Harvest en wat inspireert je om honger te bestrijden?

Ik wilde vrijwilligerswerk doen bij een voedselbank. Als Second Harvest er niet was, zouden veel mensen honger lijden. Als een Girl Scout in de tweede klas, herinner ik me dat ik Thanksgiving-boodschappentassen had samengesteld. Ik had een geweldige ervaring en ik wilde iets soortgelijks opnieuw doen.

Ik hou ook gewoon van eten in het algemeen en van koken. Elke week koop ik een hele doos met voedsel om te koken. Op de middelbare school was een van mijn oudere kunstprojecten pastelillustraties van fruit.

Een van de pastelkleurige illustraties van Hayley

Uw beste advies voor anderen die vrijwilligerswerk willen doen bij Second Harvest?

Doe het! Het is heel leuk en ik heb veel geleerd sinds ik hier vrijwilligerswerk ging doen. Ik geniet ook van het werken met alle mensen die ik ontmoet!

Wat is je beste herinnering tot nu toe met Second Harvest?

Ik had zoveel plezier met het verpakken van spruitjes met een team van 4-vrouwen. Spruitjes kunnen een beetje lastiger in te pakken zijn, omdat ze precies moeten worden afgemeten, maar mijn groep had een geweldige assemblagelijn, dus we waren dozen snel aan het afronden. Meisjesmacht!

Hayley, we zijn zo dankbaar voor je vrijwilligerswerk met ons. Dank je!

By |2018-08-01T18:17:50+00:00Augustus 1st, 2018|Onmogelijke missie, vrijwilliger, Vrijwilligers|