“Mission: Possible” richt zich op onze vrijwilligers, zonder wie onze missie om een gemeenschap zonder honger te creëren onmogelijk zou zijn! 

Hayley is een student aan de Santa Clara University en een van de geweldige vrijwilligers voor het sorteren van eten in ons Cypress Center in San Jose. Sinds juni doet ze drie dagen per week vrijwilligerswerk. We waren onder de indruk van haar wens om de gemeenschap te helpen en wilden meer leren.

Hayley bij een tweede soort oogst

Hayley, vertel eens wat over jezelf.

Ik ben opgegroeid in de East Bay. Ik ben momenteel een undergrad-student aan de Santa Clara University, met een studiokunst major op het pre-medische pad. Ik hou van kunst: het is leuk en ontspannend! Ik wil later dokter worden.

Waarom doe je vrijwilligerswerk?

Sociale rechtvaardigheid vind ik belangrijk. Ik wilde in de zomer helpen omdat ik veel vrije tijd heb. Ik ging online en ontdekte de soorten eten bij Second Harvest. Ik ben ook vrijwilliger voor een naschoolse opleiding bij een basisschool.

Waarom doe je vrijwilligerswerk bij Second Harvest en wat inspireert je om honger te bestrijden?

Ik wilde vrijwilligerswerk doen bij een voedselbank. Als Second Harvest er niet was, zouden veel mensen honger lijden. Als Girl Scout in de tweede klas, herinner ik me dat ik Thanksgiving-boodschappentassen heb samengesteld. Ik had een geweldige ervaring en ik wilde weer iets soortgelijks doen.

Ik hou ook gewoon van eten in het algemeen en van koken. Elke week koop ik een hele doos eten om te koken. Op de middelbare school was een van mijn senior kunstprojecten pastelillustraties van fruit.

Een van Hayley's pastelillustraties

Je beste advies voor anderen die vrijwilligerswerk willen doen bij Second Harvest?

Doe het! Het is erg leuk en ik heb veel geleerd sinds ik hier begon met vrijwilligerswerk. Ik werk ook graag samen met alle mensen die ik ontmoet!

Wat is je beste herinnering tot nu toe met Second Harvest?

Ik had zoveel plezier met het verpakken van spruitjes met een team van 4 vrouwen. Spruitjes kunnen een beetje lastiger zijn om in te pakken omdat ze nauwkeurig moeten worden afgemeten, maar mijn groep had een geweldige assemblagelijn, dus we waren heel snel bezig met het voltooien van dozen. Girl power!

Hayley, we zijn je erg dankbaar voor je vrijwilligerswerk bij ons. Dank u!