61,774,948 maaltijden voorzien in 2019
en English
X

Mission Possible: Mac en Zunaira

//, Onmogelijke missie//Mission Possible: Mac en Zunaira

Mission Possible: Mac en Zunaira

"Mission: Possible" richt zich op onze vrijwilligers, zonder wie onze missie om een ​​hongervrije gemeenschap te creëren onmogelijk zou zijn!

Mac en Zunaira zijn twee van onze vaste vrijwilligers. Mac begon hier alleen te werken en genoot er zo van dat het zijn persoonlijke missie is om meer Salesforce-medewerkers te werven! Mac heeft onlangs een trainingssessie voor medewerkers van Second Harvest gehouden om meer te leren over Salesforce en hoe dit ons kan helpen om vrijwilligers en vrijwilligersuren beter te volgen.

Zunaira werkt ook bij Salesforce en zorgt momenteel voor het inplannen van vrijwilligersmogelijkheden bij medewerkers van Second Harvest voor Salesforce. We wilden meer leren en met hen gaan zitten.

Mac en Zunaira bij de 2018 Pastime Appreciation Luncheon

Mac en Zunaira, vertel ons over jezelf.

Mac: Ik kom oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en ben verhuisd naar de Bay Area in 2000. Ik ben begonnen met werken bij Salesforce in 2011 en ik ben momenteel Sr. Director, Trailhead Credentials bij Salesforce.

Zunaira: Ik kom oorspronkelijk uit Pakistan en ben Director of Technical Program Management bij Salesforce.

Hoe hoorde u voor het eerst over Second Harvest en hoe begon u andere Salesforce-medewerkers te werven om hier vrijwilligerswerk te doen?

Zunaira: Mac is hier de hoofdrol, dus ik zal het hem uitleggen. Persoonlijk heb ik bijna twee jaar vrijwilligerswerk gedaan met Second Harvest. Ik help met het werven van meer vrijwilligers en met het plannen. Mac is de leider, hij houdt ons scherp en checkt vaak bij mij om te zien of we meer mensen krijgen. Second Harvest is voor hem een ​​persoonlijke missie geworden.

papaver: Salesforce moedigt ons aan om 1% van onze tijd aan vrijwilligerswerk terug te geven. Ik had het nog nooit eerder gedaan, maar ik ben er nu dol op. Het is een deel van mijn leven geworden! Ik begon hier eerst twee vrijdagen per maand alleen en maakte kennis met Colleen, de coördinator vrijwilligerswerkbetrokkenheid, die zo'n aardig persoon is!

Vervolgens probeerde ik meer Salesforce-medewerkers te werven om hier te komen. We hebben een shuttle die tweemaal per maand naar Cypress komt vanuit San Francisco. In eerste instantie deelde ik kleine kaarten uit, maar nu hebben we een elektronische groep waar we vrijwilligerswerkevenementen creëren binnen Salesforce. Alle medewerkers kunnen zich aanmelden.

Mac met andere Salesforce-vrijwilligers in ons Cypress Center

Salesforce-medewerkers doen zich twee keer per maand vrijwillig voor als een groep in het Second Harvest Cypress Center. We kwamen maar één keer per maand, maar toen werd het te vol! Medewerkers van Salesforce vermaakten zich echt en wilden meer doen. Dat is toen Zunaira begon te helpen met het plannen.

Enkele geweldige Salesforce-vrijwilligers!

Waarom doe je vrijwilligerswerk en wat inspireert je om honger te bestrijden?

Mac: Het aantal gezinnen dat we hier voeden in Silicon Valley, het hart van de technologie, blijft me altijd verbazen.

Zunaira: Ik was een journalist in mijn thuisland Pakistan. Ik zag hoe de economie mensen kan scheiden van hun eigen menselijkheid. Ik weet wat honger als tweedehands voelt. In het begin, toen ik 14 jaren geleden naar de Verenigde Staten verhuisde, was de rol van de honger in de Bay Area mij niet duidelijk. Second Harvest opende mijn ogen door vrijwilligerswerk. Ik vind het echt gek dat sommige gezinnen hier drie banen hebben en nog steeds niet in staat zijn om hun gezin te voeden!

Waarom meld je je aan bij Second Harvest?

Mac: We hebben veel plezier met het sorteren van het eten hier! We houden van het brood, maar we houden niet van squash - ze overrijden snel en sommigen van ons hebben eerder onze handen gevangen in overrijpe pompoen! (Lacht)

Zunaira: Er zijn veel andere goede doelen waarmee we vrijwilligerswerk kunnen doen in San Francisco, maar er is iets heel bijzonders met Second Harvest. Het voelt als familie voor ons bij Salesforce. We voelen de liefde wanneer we binnenkomen, en dat is wat ons terug laat komen. Ik vertel het niet altijd Colleen, maar dit soort gezelschap is zeldzaam en speciaal.

Het schrijven van een cheque is eenvoudig. Tweede oogst, door vrijwilligerswerk, stelt ons in staat om wat tijd in ons leven te structureren om iets te doen en tijd te spenderen om anderen te helpen. Elke vrijwilliger van Salesforce die met ons meegaat, is moe aan het einde van hun dienst, maar ze vertrekken met een enorme glimlach en vragen of ze zich voor de volgende keer kunnen aanmelden!

Wat is je beste herinnering tot nu toe met Second Harvest?

Mac: Ik heb er echt van genoten om David Saxton (Second Harvest Volunteer Services Manager) te zien zingen tijdens de 2018 Vrijwilligers Waardering Lunch in april!

Zunaira: Wat ik het leukste vind aan Second Harvest is dat elk personeelslid uniek is en niet kan worden vervangen! We werken heel graag met Pete (Second Harvest Volunteer Coordinator) en David. Pete noemt soms 'speciale projecten'. Als hij dat doet, gaan mijn hersenen in de noodmodus! Ik weet dat dit iets vervelends betekent dat snel moet worden gedaan met een klein team - lacht -. Eén keer moesten bijvoorbeeld sommige posters worden opgerold voor scholen. Ik meld me altijd aan voor deze 'speciale projecten'. Ik waardeer deze momenten en Pete's geweldige gevoel voor humor. Ik geloof dat medewerkers van Second Harvest de charme van deze plek creëren. Het helpt echt om vrijwilligerswerk te kunnen doen van het lachen.

Wat is je beste advies voor mensen die vrijwillig willen werken met Second Harvest?

papaver: Kom gewoon op, je bent altijd welkom! * Het wordt binnenkort onderdeel van je leven. Ik ben hier alleen gekomen, met vrienden en met collega's. Ik heb een geweldige relatie met al het personeel van Second Harvest en deze grap dat ik op een dag Pete zal vervangen zodra ik met pensioen ga!

Zunaira: Ja, kom gewoon opdagen! Bij Second Harvest is alles georganiseerd. Ze bieden u de juiste instructies. Dit helpt ons echt om de meest efficiënte te zijn die we kunnen zijn, sneller te werken en dus meer mensen te voeden!

Nog iets anders dat u wilt toevoegen?

Mac: Het beste moet nog komen! Zodra Second Harvest naar Salesforce is overgegaan, kunnen we u helpen uw vrijwilligers beter te volgen!

Zunaira: Hartelijk dank aan iedereen bij Second Harvest! Je maakt mensen bewust dat er honger bestaat in de Bay Area en we zijn je dankbaar. Als vrijwilligers doen we een paar van de eenvoudige klussen, maar je doet het moeilijk door al het eten te verzenden en te distribueren. Bedankt dat je ons hebt toegestaan ​​er deel van uit te maken!

Bedankt, Mac, Zunaira en alle Salesforce-vrijwilligers voor alles wat je doet! We zien ernaar uit om je snel te zien!

* Meld je aan voor vrijwillige diensten hier: https://www.shfb.org/give-help/volunteer/

By |2019-12-10T22:12:38+00:00Oktober 26th, 2018|lokale hongerjagers, Onmogelijke missie|