61,774,948 maaltijden voorzien in 2019
en English
X

Missie: Mogelijk - Marie-Edith Aubry

//, vrijwilliger, Vrijwilligers//Missie: Mogelijk - Marie-Edith Aubry

Missie: Mogelijk - Marie-Edith Aubry

"Mission: Possible" richt zich op onze vrijwilligers, zonder wie onze missie om een ​​hongervrije gemeenschap te creëren onmogelijk zou zijn!

Speciale blogpost door Teresa Carstens, Encore Fellow in Volunteer Services

Marie-Edith Aubry is een "geschoolde vrijwilliger" en schenkt haar tijd en kennis van financiële analyse en interne auditing aan Second Harvest.

Marie-Edith Aubry, staand, met Susan Takalo, directeur van communautaire partnerschappen

Marie, vertel ons over jezelf.

Ik ben vanuit Frankrijk naar de Bay Area verhuisd, na de overdracht van mijn man. We vonden het hier geweldig en besloten om een ​​groene kaart aan te vragen om te blijven.

Waarom doe je vrijwilligerswerk en wat inspireert je om honger te bestrijden?

Met mijn kinderen nu op school, wilde ik iets nuttigs doen voor de gemeenschap. Ik dacht erover om zonder winstoogmerk te werken en ik vond dat vrijwilligerswerk een goed begin zou kunnen zijn. Ik had gewerkt als een interne auditor en een financieel analist, dus ik wist dat ik over goede vaardigheden en ervaring beschikte om een ​​non-profitorganisatie aan te bieden.

Waarom meld je je aan bij Second Harvest?

Ik vind het geweldig dat Second Harvest voedzame maaltijden biedt aan kinderen via de vele distributies en belangenbehartiging tijdens het schooljaar en in de zomer. Ik kende kinderen die met een lege maag naar school kwamen en ik dacht dat dit een geweldige manier was om de gemeenschap te ondersteunen. De Voedselbank biedt gezonde voeding en ik bied mijn tijd en vaardigheden aan om meer te weten te komen over non-profitorganisaties in de VS. Het is een win-win.

Hoe help je Second Harvest en onze gemeenschap?

Ik ben bezig met het bijwerken van het voedselbudget voor dit volgende fiscale jaar. Ik heb geleerd hoe het budget is samengesteld en heb wijzigingen ingevoerd om de gegevensinvoer te stroomlijnen. Het is een zeer dynamisch model, met variabelen die twee keer per jaar worden bijgewerkt, dus het is van cruciaal belang om een ​​betrouwbaar model te hebben. Met behulp van de vaardigheden die ik in mijn carrière heb opgebouwd, heb ik het model vereenvoudigd en efficiënter gemaakt, waardoor het risico op fouten in het budget is gedaald.

Uw beste advies voor anderen die vrijwilligerswerk willen doen bij Second Harvest?

Aarzel niet! Het wordt een geweldige ervaring, persoonlijk en professioneel. Ik heb geweldige mensen ontmoet. Ik vind het leuk om te weten dat wat ik doe een impact heeft.

Hoe zou u uw ervaring als vrijwilliger bij de Voedselbank in één woord omschrijven?

Passionate! Ik heb hier veel mensen ontmoet die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Ik vind vrijwilligerswerk in dit soort omgeving leuk.

Marie, we zijn zo dankbaar voor je vrijwilligerswerk bij ons. Bedankt dat je je vaardigheden en ervaring hebt meegenomen naar Second Harvest!

By |2018-07-09T16:26:26+00:00Juli 9th, 2018|Onmogelijke missie, vrijwilliger, Vrijwilligers|